Samen werken aan gezondheid kan alleen in een prettige omgeving. Onze praktijk hebben wij dan ook eigentijds ingericht. In onze praktijk maken wij gebruik van de allernieuwste technieken. Zo staan we altijd garant voor een optimale behandeling. Dankzij onze ruime openingstijden kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Onze praktijk bevindt zich in het Healthclub Juliën in Lienden. U hoeft geen lid te zijn of te worden van Healthclub Juliën om bij Fysiotherapie Sylvia Crum behandeld te worden.

Innovatie is ons sleutelwoord. Als praktijk zijn we steeds op zoek naar betere technieken waarmee we onze patiënten nóg beter kunnen behandelen. Deze innovatiedrang heeft mooie resultaten opgeleverd. Wij werken samen in Lienden en omgeving aan gezondheid met verschillende partners en maken bijvoorbeeld gebruik van hoogtekamers. Daarnaast is Fysiotherapie Sylvia Crum één van de initiatiefnemers van het samenwerkingsverband FysioRivierenLand (FRL) geweest. Nanja is jarenlang bestuurslid bij FysioRivierenLand geweest.

Doordat wij een lerende praktijk zijn worden onze patiënten gevraagd om mee te werken aan een klant (lees patiënt) ervaringsonderzoek.

Klik hieronder op een afbeelding en neem een kijkje in onze praktijk.
De foto's zijn gemaakt door Fred van Soest van Design en Zo.

Neem een kijkje in onze praktijk Neem een kijkje in onze praktijk Neem een kijkje in onze praktijk

Praktijk locatie

Onze praktijkruimte bevindt zich op de 1e etage van het
Healthclub Juliën in Lienden. De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeerruimte aanwezig. Onze patiënten kunnen gebruik maken van de ruime kleedkamers en douches van het centrum en indien patiënt te vroeg is voor behandeling kan deze beneden plaatsnemen en onder genot van koffie of thee wachten.

Praktijk toegankelijkheid

Op parkeerterrein van Healthclub Juliën zijn vlak bij de ingang twee invalidenparkeerplaatsen. Het gebouw is rolstoel toegankelijk en op begane grond is een invalidentoilet aanwezig. Rolstoelgebruikers en minder valide patiënten kunnen met een lift onze praktijk op de 1e etage bereiken.

Praktijk op Facebook

Kijk ook op onze Facebook pagina voor laatste nieuws en foto's. Like en beoordeel onze Facebook pagina.

Uw ervaring telt!

Als praktijk zijn wij benieuwd naar de ervaringen van onze patiënten met onze praktijk, behandeling(en) en onze fysiotherapeut(en). Daarom nemen wij deel aan een online onderzoek dat de patiëntervaringen meet. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren en/of te optimaliseren. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau (Qualizorg) en volledig anoniem. Al onze patiënten worden gevraagd of zij benaderd mogen worden voor het online onderzoek.